Go to Top

Tien Marketing Tips Om Nuttiger Internetverkeer Op Uw Website Te Krijgen

Waarom Wilt U Meer Internetverkeer?

Als u een marketeer bent, dan heeft u ondertussen hoogstwaarschijnlijk al ontdekt dat u veel geld kunt verdienen via online marketing en internetverkeer. Eén van de meest efficiënte manieren om uw business te bouwen is gebaseerd op uw persoonlijke website. Sta mij toe om enkele tips met u te delen om op die manier uw website winstgevender te maken.

10 Internetverkeer Tips

1. Ontwerp een gratis blog website met de mogelijkheid om meta-tags toe te voegen. Hou deze website goed georganiseerd bij. Uw website is waardeloos als uw bezoekers de bedoeling ervan niet snappen. Mijn favoriete blogservice is WordPress.

2. Verdeel business cards of flyers met de URL van uw website op. Zorg ervoor dat de flyers niet gemakkelijk worden weggegooid. Print ze desnoods op licht karton, sommige mensen verzamelen zulke kaartjes.

3. Koop een eenvoudig te herkennen domeinnaam. In bepaalde gevallen kan u zelfs uw naam of een omschrijving van uw business gebruiken.

4. Gebruik de link van uw website als handtekening op fora, sociale netwerk sites, e-mails, etc. Geef commentaar op de blogs van andere mensen met de link van uw website als onderschrift. Zorg ervoor dat uw commentaar inhoud bezit, anders zullen uw comments als spam gemarkeerd worden.

5. Schrijf artikels over populaire onderwerpen. Hier spelen zoekmachines een belangrijke rol. Uw potentiële bezoekers zijn namelijk op zoek naar waardevolle informatie omtrent een bepaald onderwerp. Denk na over het soort informatie dat door uw potentiële bezoekers gezocht wordt. Zij zijn niet voor de fun aan het surfen, dus zullen ze uw website snel verlaten indien ze de gewenste informatie niet vinden. De titel van uw artikel moet mensen aantrekken en hen aanzetten om het artikel volledig te lezen. Daarom zijn de beste titels diegene die het onderwerp in vraag stellen, gebruik bijvoorbeeld formuleringen als “hoe komt het dat” of titels in vraagvorm zoals “waarom”. De woorden die u in uw artikel gebruikt moeten de inhoud zo goed mogelijk benaderen.

6. Schrijf altijd in eenvoudige spreektaal. U heeft niet de bedoeling om Einstein aan te trekken, maar gewone mensen die naar een antwoord op hun vragen zoeken. Meta-tags toevoegen kan soms een lastige job zijn: welke woorden moet ik gebruiken? Wanneer mensen op zoek zijn naar informatie gebruiken ze meestal 3 tot 5 woorden. Dit betekent dat één woord als meta-tag niet efficiënt zal zijn. Denk aan wat mensen moeten typen wanneer ze naar iets op zoek zijn… Verder hebben de meeste blogsystemen plugins die u bij uw SEO (Zoekmachine Optimalisatie) werk kunnen ondersteunen.

7. Voeg uw artikels toe aan artikelsites. Hoe meer artikels u met uw website url online heeft, hoe meer internetverkeer u zult creëren.

8. Creëer links naar uw andere websites indien u er meer dan één heeft. Dit kan u ook via backlink programma’s doen die uw artikels automatisch op andere blogsites posten. Onlywire is zo’n populaire dienst waarmee u snel en éénvoudig uw website links op sociale netwerk sites kan posten, waardoor u nuttige backlinks creëert. Social bookmarking kan ook met deze gratis tool.

9. Tel het aantal bezoekers (internetverkeer) op uw website. Indien u dit aantal niet bijhoudt, zult u niet weten of uw website het goed doet qua internetverkeer of niet. Het is ook handig om de plaats van afkomst van uw internetverkeer te kennen, inclusief de manier waarop ze op uw website terechtgekomen zijn. Gebruik Google Analytics, Feejit of volg je Alexa ranking.

10. Indien u wilt betalen voor advertenties, dan zijn online advertentiediensten misschien iets voor u. Google AdWords en Facebook Ads zijn bekende voorbeelden van een betalende advertentiediensten. U kunt zelf kiezen hoeveel geld u er per dag wilt aan besteden en in welke regio u wilt adverteren. Als u de juiste formuleringen gebruikt kan u veel potentiële klanten of prospects bereiken.

 • http://www.vrouwengeluk.com Natasha

  Jens,

  Dit artikel is de eerste die me een duidelijke antwoord geeft op mijn vraag:

  hoe krijg ik bezoekers naar mijn website?

  Bedankt om dit te delen,
  en voor alle geweldige hulp, inspiratie en motivatie!

  YOU ROCK